Evenemang

Evenemang 2018

V8SCC
V8 Street Car Challenge är en Dragracing tävling uppdelat på tre dagar där bilarna ska köras för egen maskin hela vägen, den totala tävlingssträckan är cirka 50 mil.

Dag 1. Start i Motala med transport via checkpoints till Hultsfreds flygfält för kvalificerings körningar samt transport tillbaka till Mantorp Park.

Dag 2. start på Mantorp Park för transport via checkpoints till Bråvalla Raceway i Norrköping och tillbaka till Mantorp Park.

Dag 3. Kvalificering och finaler och prisutdelning på Mantorp Park

För att göra denna tävling exklusiv kommer vi att erbjuda plats för 120 bilar.

För mer info sök på ”V8 Street Car Challenge” på Facebook.

drag revival
Dragracingens toppnivå gör comeback på Mantorp Park 2018!

I samband med Mantorp Drag Revival 27-29 juli kommer åter de snabbaste bilarna till den legendariska dragstrippen. Dragracing har sedan 1970-talet varit synonymt med Mantorp Park, sedan 2011 har det dock varit ett litet uppehåll för de snabbaste bilarna men det ändrar vi på nu. Tillsammans med SHRA Mantorp tar nu Mantorp Park nya tag för att åter etablera sig som en given arrangör av dragracing!

Den snabbaste klassen blir PRO Modified, Pro Extreme, Pro Stock och Top Door Slammer som är det snabbaste du kan köra med ”karossbilar” men det blir även uppvisningskörning med kungaklassen Top Fuel. Ni kommer även bjudas på riktigt tät racing i klasserna Pro Street, Street, Stock/Super stock, Super Pro Street, Pro-ET samt historiska dragsters i SVDA. De bilarna som tidigare körde på Action Meet kommer få en egen klass 4to6.

För mer info sök på ”Mantorp Park” på Facebook.